DESPRE NOIPRODUSESERVICIIDESCARCĂSUPORTCARIERE  
Pagina de start
Hartă site
Contact

          English version


Într-o lume dominată de mulţimea cifrelor şi creşterea cererii de rapoarte periodice de tot felul, utilizatorul de programe economice are nevoie de un plus de performanţă pentru a se încadra în timp şi pentru a mai salva o mică parte din acesta pentru a-l dedica altor activităţi personale.

Este nevoie de aplicaţii tot mai performante, adaptate dezvoltării tehnologice dar şi cerinţelor mereu în schimbare ale vieţii economice, datorate fie schimbărilor legislative, fie necesităţilor manageriale.

Scopul DIEL este de a oferi o soluţie simplă şi eficace, uşor de implementat şi de utilizat, soluţie care să crească eficienţa în domeniul economic. Programele noastre de contabilitate, gestiune comercială, producţie, salarii şi mijloace fixe răspund exact acestor cerinţe.

Beneficiarul aplicaţiilor noastre se va încadra în termenele cerute şi chiar mai mult, va rămâne cu un plus de timp liber pentru el.

De asemenea, DIEL îşi propune să aducă utilizatorul mai aproape de calculator, folosind programe cu interfeţe prietenoase şi asigurând un service prompt şi de calitate.

Diel. Mai puţin timp la calculator. Mai mult timp pentru tine.Contabilizat.ro