DESPRE NOIPRODUSESERVICIIDESCARCĂSUPORTCARIERE  
SUPORT
  - General
  - Tehnic
  - Utilizare
  - Recomandări
  - Linkuri utile

          English version


Suport

Pagina de Suport are rolul de a oferi răspunsuri la întrebările pe care utilizatorii le pun cel mai des, oferindu-le acestora posibilitatea cea mai simplă de a găsi răspunsurile dorite. Pentru cazurile în care nu găsiţi răspunsul dorit aici, puteţi folosi alte modalităţi de a-l obţine: adresându-vă direct nouă prin email, telefon sau fax.

Pagina de Suport este organizată pe mai multe capitole. Pagina "General" este dedicată în special clienţilor care sunt la începutul utilizării programelor Diel. Lor le recomandăm să studieze această parte, unde sunt descrise elemente de bază referitoare la funcţionarea aplicaţiilor noastre.

Pentru cei care folosesc programele Diel de mai multă vreme, am dezvoltat două capitole, "Tehnic" şi "Utilizare", unde se găsesc răspunsuri la multe dintre întrebările puse cel mai frecvent de clienţii noştri, întrebări legate strict de funcţionarea programelor utilizate.

De asemenea, sunt prezentate şi câteva recomandări de ordin general, legate de configuraţiile hardware-software necesare în vederea utilizării cât mai judicioase a programelor Diel.


Contabilizat.ro