DESPRE NOIPRODUSESERVICIIDESCARCĂSUPORTCARIERE  
DESPRE NOI
  - Clienţi
  - Portofoliu
  - News

          English version


News

   2008-12-08 - Diel Software este Microsoft Certified Partner
In luna august 2008 SC DIEL SOFTWARE SRL a devenit Partener Certificat Microsoft (Microsoft Certified Partner), o treapta deosebit de importanta in evolutia noastra profesionala. Cu acest statut, vom avea atat un acces crescut la tehnologiile si suportul tehnic Microsoft, precum si recunoastere in lumea producatorilor de software dar si a clientilor nostri din domeniul economic.Succesul s-a obtinut dupa o lunga si dificila perioada de pregatire, incluzand testarea si certificarea aplicatiilor noastre de catre firme specializate din SUA, fiind rodul activitatii de succes a colegilor nostri care lucreaza in firma dar si a acumularilor dupa multi ani de activitate in domeniu. Cu aceasta ocazie, multumim tuturor colaboratorilor si clientilor nostri care de-a lungul timpului au contribuit la evolutia noastra profesionala precum si la dezvoltarea noastra ca firma ce opereaza in mediul economic si de afaceri.
   2007-07-10 - Actualizare Program de Calcul salarii Diel Winsal
Varianta noua de salarii Diel WInsal permite transmiterea declaratiei 100 (numai cele 10 pozitii privitoare la salarii). Se realizeaza evidenta platilor contributiilor catre directia sanitara. Acum seevidenta platilor contributiilor catre directia sanitara. Acum se evidenta platilor contributiilor catre directia sanitara. Acum se evidenta platilor contributiilor catre directia sanitara. Acum se calculeaza soldul fiecarui angajat (incepand din ianuarie 2007) si pentru fiecare casa de sanatate. In cazul firmelor care platesc trimestrial sau anual (ONGuri), sau pentru cele care platesc in luna urmatoare declaratiei se completeaza automat corespunzator sumele virate (pot fi modificate).
   2007-06-30 - Actualizare Program de Contabilitate generala Diel Contawin
Varianta Diel Contawin vers 1.8 permite editarea si transferul declaratiei 394 in aplicatia Ministerului de Finante. S-au modificat decontul si jurnalele de TVA. Decontul de TVA se transmite in aplicatia Declaratii fiscale 2007. Varianta se poate descarca de pe site-ul Diel.
   2007-01-15 - Actualizare Program de Contabilitate generala Diel Contawin
Noua varianta Diel Contawin permite adaptarea aplicatiei la cerintele noului cod fiscal valabil pentru anul 2007. S-au introdus tipurile de document Achizitii intracomunitare si Livrari intracomunitare, s-au actualizat jurnalele si decontul de TVA, s-a modificat taxarea inversa.
   2006-12-08 - Actualizare Program de Calcul salarii Diel Winsal
Modificarea programului de declaratii CAS a facut necesara o actualizare a aplicatiei noastre de salarii. Au fost modificate rapoartele care tin de declaratia de CAS si fisierul care se livreaza pe discheta
   2006-10-15 - Implementare Diel Contawin la compania Leier International
Echipa Diel a incheiat implementarea produsului de urmarire a productiei la compania austriaca Leier International. Clientul nostru este unul dintre cei mai importanti actori pe piata central-europeana a materialelor de constructie, avand mai multe investitii in Austria, Ungaria, Slovacia si acum in Romania. Implementarea pachetului de programe Diel Contawin s-a realizat la sediul din localitatea Dumbrava. com. Unirea, judetul Alba si a inclus aplicatiile de gestiune materiale si produse finite, productie, salarii, mijloace fixe si contabiliate generala.
   2006-09-18 - Diel lanseaza noua versiune a site-ului
Aflat la versiunea cu numarul 4, site-ul www.diel.ro este intr-o continua imbunatatire pentru a fi cat mai de util clientilor nostri carora le multumim pe aceasta cale pentru colaborare
   2006-07-11 - Diel Software a devenit partener Microsoft in cadrul programului Empower for ISVs
Diel Software a devenit partener Microsoft in cadrul programului Empower for ISVs. Aceasta colaborare va ajuta compania noastra sa dezvolte noi tehnologii si sa beneficieze de suportul tehnic si documentar al companiei Microsoft.


Contabilizat.ro