DESPRE NOIPRODUSESERVICIIDESCARCĂSUPORTCARIERE  
DESPRE NOI
  - Clienţi
  - Portofoliu
  - News

          English version


Despre noi

Diel Sistem este o companie cu tradiţie pe piaţa transilvană de software fiind recunoscută pentru aplicaţiile economice realizate, precum şi pentru calitatea serviciilor oferite în domeniul IT.

Diel Sistem s-a remarcat pe piaţa de profil ca furnizor de soluţii software pentru gestiunea afacerilor firmelor având activităţi din cele mai diverse: producţie, comerţ, transport sau servicii.

Realizările companiei noastre pe piaţa românească de software sunt concretizate şi prin numărul mare de societăţi care au beneficiat de serviciile noastre: peste 400 clienţi cu peste 2.000 licenţe vândute, printre acestea numărându-se companii importante din viaţa economică transilvană.

Misiunea noastră este să aducem tehnologia IT mai aproape de utilizatorii de calculatoare, în special de cei care lucrează în domeniul economic.

Principala calitate a programelor noastre, şi pe care am urmărit să o păstrăm în toată evoluţia noastră, este simplitatea şi uşurinţa în utilizare. Asta face ca utilizatorul să lucreze pe calculator cu plăcere şi entuziasm, iar rezultatele să se concretizeze în scurt timp, oferind productivitate.

Principalele direcţii în care ne desfăşurăm activitatea
 • Furnizare de aplicaţii economice standard;
 • Dezvoltare de software la cerere în domenii legate de activitatea agenţilor economici, cu precădere aplicaţii cu baze de date;
 • Servicii informatice legate de aplicaţiile furnizate de noi;
 • Consultanţă în domeniul IT.
Ce oferă compania noastră clienţilor săi
 • Susţinerea unor colaborări pe termen lung atât prin stabilitatea echipei şi infrastructurii sale, cât şi prin flexibilitatea soluţiilor;
 • Dezvoltarea unor parteneriate cu beneficiarii programelor, cu un important impact în dezvoltarea acestora, oferind soluţii adaptate cerinţelor aflate în permanentă schimbare;
 • Soluţii pentru îmbunătăţirea managementului clienţilor săi cu efecte importante în rezultatele financiare ale acestora;
 • Promptitudinea cu care răspunde la solicitări.
Principalele avantaje ale colaborării cu echipa DIEL
 1. Adaptare rapidă a programelor la modificările legislaţiei;
 2. Îmbunătăţiri periodice pentru a creşte calitatea aplicaţiilor;
 3. Echipa de programatori capabilă să ofere consultanţă în diverse probleme informatice;
 4. Asistenţă tehnică în folosirea programelor prin deplasare la sediul clienţilor, telefonic sau prin e-mail;
 5. Echipa DIEL este constituită din specialişti programatori şi ingineri în domeniul IT, electronică şi telecomunicaţii, tineri şi entuziaşti.
Principalele calităţi ale programelor noastre
 1. Se pot urmări documente pentru un număr nelimitat de companii şi fără limită de timp;
 2. Funcţionarea pe orice sistem de operare de tip Windows 9X sau mai nou;
 3. Utilizarea în conexiune cu orice tip de imprimantă;
 4. Lucrul în reţea de calculatoare;
 5. Simplitate şi învăţare rapidă a modului de lucru.


Contabilizat.ro